Adunare generală a AIJBc

Luni, 01.11.2010, ora 12.00, în sala de festivităţi din incinta Colegiului Tehnic „Anghel Saligny” Bacău are loc Adunarea generală a Asociaţiei Învăţătorilor din judeţul Bacău.

Sunt invitaţi să participe toţi membrii asociţiei. Prezenţa este obligatorie pentru membrii activi, care au şi drept de vot.

Ordinea de zi: prezentarea raportului anual de activitate; prezentarea execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli şi a bilanţului contabil; prezentarea proiectul programelor de activităţi şi a bugetului de venituri şi cheltuieli a asociaţiei; propuneri de activitate / proiecte pentru anul următor; aprobarea programele de activităţi şi bugetul de venituri şi cheltuieli a asociaţiei; achitarea cotizaţiei pentru anul următor (25 lei / membru); alegerea membrilor comisiilor asociaţiilor, conform STATUTULUI; discuţii diverse.

Colegii care sunt membri activi şi din motive întemeiate nu pot ajunge, pot delega un alt membru – rudă până la gradul IV inclusiv, pe care îl autorizează cu o împuternicire ce va fi înaintată Consiliului director a Asociaţiei Învăţătorilor din judeţul Bacău. Consiliul director va verifica autenticitatea împuternicirii şi va aproba temeinicia acesteia. Nu se poate vota cu împuternicire.

La intrarea în sală se va verifica statutul de membru al participanţilor şi se vor împărţi buletine de vot (foi cu antet / ştampila) doar membrilor activi.

Cei prezenţi vor primi adeverinţe de participare la activitate ca şi activitate de voluntariat pentru diseminarea activităţilor asociaţiei.

La achitarea cotizaţiei pentru anul următor se poate schimba calitatea de membru al asociaţiei (din membru activ se poate trece la membru simpatizant şi invers – prin completarea altei fişe de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul asociaţiei sau o puteţi procura de la secretară, în sală). Veţi primi pe loc adeverinţe care să ateste statutul de membru activ / simpatizant pentru anul şcolar 2010 – 2011.

Important:

1. Cotizaţia pentru anul 2010 – 2011 poate fi achitată până la sfârşitul anului în curs.

2. Vă rugăm să veniţi cu propuneri / să vă anunţaţi dorinţa de a face parte dintr-o comisie a asociaţiei.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: