COMUNICAT

sigla primarie

PROIECT „Într-o situație critică, orice secundă contează!”

Asociația Învățătorilor din județul Bacău a inițiat în primăvara anului 2017 proiectul „Într-o situație critică, orice secundă contează!” în vederea obținerii finanţării nerambursabile de la bugetul local al municipiului Bacău, pentru activităţi nonprofit de interes general, în baza Legii nr. 350/ 2005 aferente anului 2017.

Aprobarea proiectului a fost binevenită în contextul realizării unui curs acreditat în vederea conştientizării de către elevi a riscului expunerii la toate tipurile de accidente, concomitent cu formarea și dezvoltarea unei atitudini adecvate în astfel de situații; a însușirii cunoştinţelor de bază şi a deprinderilor practice, pentru acordarea primului ajutor în situaţii de accidente, de către elevi, alături de cadrele didactice ale acestora, în spiritul intervenției până la ajungerea echipajului medical cât și a diversificării  comunicării între elevi și dascăli și creşterea capacităţii de relaţionare a elevilor în cadrul unităţilor de învăţământ.

Dorim să participăm activ, în calitate de organizaţie reprezentativă a învățământului băcăuan  la nivelul județului si țării,la toate evenimentele specifice titulaturii orașului Bacău – Capitala Tineretului din România, în anul 2017 si prin intermediul activităţilor propuse în cadrul proiectului realizat cu sprijinul Primarului Municipiului Bacău şi al Consiliului Local al Municipiului Bacău.

Conţinutul acestui proiect nu reflectă neapărat poziţia Municipiului Bacău şi nu implică nicio responsabilitate din partea acestora.

Detalii referitoare la activitățile desfășurate vor fi publicate pe website-ul asociației: www.aibacau.ro, pagina de Facebook și mass-media locală.

Președinte al Asociației Învățătorilor din județul Bacău, prof. înv. primar Rodica Leonte

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: